Franchise

Uw onderneming is uw dagelijks brood, maar ook uw passie. De markt verandert en uw klanten veranderen mee. Om met die ontwikkelingen mee te kunnen, zult u uw bedrijf moeten onderhouden, verbouwen, vernieuwen en soms zelfs verplaatsen. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij kijken naar een maatwerkoplossing voor uw situatie en staan voor u klaar met onze kennis en ervaring.

 

Er komen steeds meer nieuwe concepten die inspelen op de continu veranderende behoefte van de consument. Naast dat er nieuwe concepten bijkomen, zien we dat bestaande formules zich steeds vaker aanpassen aan de trends. Dat vraagt om investeringen en daarmee om specialistische kennis en advies op maat. Daarin kunnen wij de ondernemers uitstekend van dienst zijn.

 

Bent u franchisegever? En wilt u weten of uw organisatie in aanmerking komt voor een financieringsarrangement. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

 

Advies op maat

In veel opzichten is de zakelijke dienstverlening ongrijpbaar. U verkoopt nu eenmaal geen tastbaar product. Daarnaast is het lastig om te voorspellen wat er in de sector gaat gebeuren, omdat ondernemingen in de zakelijke dienstverlening vaak voorop lopen in de economische ontwikkeling. De invloed van de economische omstandigheden is heel groot. Een goed advies van een specialist is dan onmisbaar. Onze relatiemanagers hebben veel kennis van franchiseformules in de zakelijke dienstverlening en geven u advies op maat.

 

Franchise succesvol door samenwerking

Wij ondersteunen u graag in uw ambities als franchisenemer of franchisegever.

 

Franchisenemer

Omdat u wilt ondernemen!

Wilt u voor uzelf beginnen en gebruikt u het liefst een bestaande formule? Misschien is franchise iets voor u. Ondernemen binnen een franchiseorganisatie stelt specifieke eisen aan de financiering en verzekering van uw bedrijfsmiddelen. Jansen en Partners adviseert u graag over de best passende mogelijkheden, zodat u snel van start kunt.

 

Franchisegever

 

Groeien met een krachtige formule

U kent als geen ander de kracht van uw formule. U wilt uw franchisenemers zo goed mogelijk faciliteren. Wij kennen uw branche en hebben de expertise om uitstekend in te spelen op de specifieke kenmerken van uw formule. 
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een financieringsarrangement ? Vul uw contactgegevens in met uw franchisegegevens, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.

 

Vragen over franchise? Neem dan contact met ons op.
Mail naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.